H συνάντηση των μεγαλύτερων ποπ σταρ με τους creative directors των πιο γνωστών περιοδικών στον κόσμο έχει συχνά τα ιδανικά αποτελέσματα για τα αδηφάγα μάτια τουλάχιστον των ανδρών αναγνωστών. Να, πάρε για παράδειγμα τη Lana που έφτασε στα γραφεία του GQ να συζητήσει ένα φεύγα μεν, \”ντυμένο\” δε concept με τον creative Paul Solomons για τη φωτογράφησή της και κατέληξε να σταυρώνει τα πόδια μπροστά από το επίμαχο σημείο για να μην σταματήσει ο χρόνος και βγούμε αλαφιασμένοι στους δρόμους τραγουδώντας \”Born to Die\” ψυχωμένοι.

Σε μια λήψη εντός του περιοδικού, ένα χέρι χουφτώνει (λυπάμαι, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη λέξη) το στήθος της Lana Del Rey και γίνεται πια σαφές ότι το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο σε συνδυασμό με το σέξι στοιχείο ενός shooting μπορούν να βάλουν για πλάκα φωτιά στις σελίδες ενός περιοδικού που δεκαετίες τώρα σέβεται τον εαυτό και το κοινό του. Ενθουσιασμένη η Lana θυμάται το shooting στο Μονακό.

\”Ο Paul ασχολήθηκε πολύ ζεστά με το concept. Για την ακρίβεια, το χέρι που θα δείτε πάνω στο στήθος μου μέσα στο περιοδικό είναι το δικό του. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτόν\”, δηλώνει η πολύ-χαρούμενη-για-να-το-κρύψει ποπ σταρ, ενώ έρχεται να προσθέσει το όνομά της σε μια ήδη πλούσια λίστα με τραγουδίστριες που έμειναν γυμνές για τις ανάγκες ενός δυνατού, (μπορεί και πάνω από) αισθησιακού εξωφύλλου. 

Η κληρονομιά της Christina Aguilera

Για προφανείς (ξανθιές και οι δύο) λόγους, το εξώφυλλο της Del Rey φέρνει στο μυαλό τον μέσο όρο των γυμνών covers της Christina Aguilera σε τέσσερα διαφορετικά περιοδικά. Η αντίθεση με τη σημερινή, ανεκδιήγητη εμφάνιση της Christina -είναι λες και παίζει τη χοντρή αδερφή του Έντι Μέρφι στις κλασικές φαιδρές ταινίες που αυτός παίζει 4-5 ρόλους ταυτόχρονα- τρομάζει τον κοινό νου.

Για το Rolling Stone

\"\"
 

Για το W

\"\"

Για το Marie Claire

\"\"

Για το γερμανικό GQ

\"\"

H Katy Perry κρατάει γερά

Αύγουστος 2010 και η Katy που τότε έβγαινε ακόμα με τον Russell Brand είπε να τον εντυπωσιάσει με ένα topless εξώφυλλο στο Esquire. Ούτε μπλε μαλλιά, ούτε ροζ, ούτε χαζομάρες στο styling. Μόνο πόνος και φαμφαταλισμός.

\"\"
 

Η Rihanna δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει

Αν έχουμε δει 100 φορές τη Riri στη ζωή μας τις 10 είναι ντυμένη και τις 90 ημίγυμνη, γυμνή, με μαγιό, με εσώρουχα, με καθρέφτη να αντικατοπτρίζει τα θανάσιμα σημεία και με βίντεοκλιπ που δίνουν έμφαση εκεί που πρέπει, στα r&b οπίσθιά της. Το γεγονός ότι έχει κάνει μόνο δύο τελείως γυμνά εξώφυλλα (και τα δύο στο Esquire, το ένα τον Ιούλιο) μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

\"\"

\"\"
 

Allure γι\’ Allure η Britney Spears

Μέσα στα εκατοντάδες ημίγυμνα και teenage-correct εξώφυλλα της αλλοπρόσαλλης Brintey, ξεχωρίζει το topless μελαχρινό (ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ) στο Allure τον Σεπτέμβριο του 2007 (αφού είχε ξυρίσει το κεφάλι) και το ολόγυμνο με τη φουσκωμένη κοιλιά στο Harper\’s Bazaar τον Αύγουστο του 2006 (πριν ξυρίσει το κεφάλι).

\"\"

\"\"

Η Jessica Simpson πριν την πάρουν τα κιλά

Στην κατηγορία \’Aguilera\’, η Simpson έκανε παιδί και έπαθε μερική αμνησία όσον αφορά έννοιες όπως \”γυμναστήριο, άσκηση, δίαιτα, άσ\’ το κάτω, μην το φας κι αυτό Jessica, ράψτο επιτέλους\”. Τον περασμένο Απρίλιο φωτογραφήθηκε κι αυτή γυμνή στηρίζοντας το petition \”όλες οι έγκυες celeb γυμνές\”, ενώ τον Μάιο του 2008 έκανε τα πάντα, aka ξύριζε το πρόσωπό της αλά Marilyn, για να μας αποσπάσει την προσοχή από το γυμνό της μπούστο στο εξώφυλλο του Esquire. Δεν ξέρω για σας, αλλά σε μας δεν έπιασε το κόλπο.

\"\"
 

\"\"

Η Kelly Rowland έχει το Vibe

\"\"
 

To κουνάει το σεντόνι η Mariah Carey

Εντάξει, δεν είναι το γυμνό που περιμένουμε εδώ και 42 χρόνια από τη Mariah, μας εκνευρίζει αυτό το γιγαντιαίο σεμεδάκι που θρυμματίζει την αισθητική του εξωφύλλου στο Interview το 2007, αλλά ήταν μια προσπάθεια κι αυτή. Ό,τι μπορεί ο καθένας.

\"\"
 

Η Nicole Scherzinger (και τα μυαλά) στο Blender

Κόμπος στο λαιμό. Ταχυπαλμία. Πονηρές σκέψεις. Και αυτή η μαγεία με την Scherzinger που δεν σε αφήνει να διαμαρτυρηθείς γι\’ αυτό το μισοκατεβασμένο κολάν, αλλά να βγεις και να δηλώσεις πως \”ναι, το κέντρο βάρους του σέξι έπους στο συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι ακριβώς εκεί που υπάρχει το ρούχο\”.

\"\"
 

Η δεύτερη φύση της Lady Gaga

Όταν η Gaga τραγουδούσε το \”Born This Way\” εννοούσε προφανέστατα \”γυμνή\”, γι\’ αυτό και η πιθανότητα να ξεχνάμε ένα τέτοιο εξώφυλλό της δεν είναι αμελητέα. Προχωράμε με τρία ενδεικτικά λοιπόν.

Για το Vanity Fair

\"\"

Για το Q

\"\"
 

Για το Rolling Stone

\"\"
 

Anaconda η Jennifer Lopez

Το 1999, η Lopez είχε γίνει διάσημη από το θρυλικό Anaconda και τα είχε ακόμα με τον Diddy. Όταν έκανε το γνωστό λαδωμένο και με φτερά αγγέλου γύμνό εξώφυλλο στο Notorious ήταν σαν να μας δάγκωσαν 18 φίδια του Αμαζονίου ταυτόχρονα. Το 2002 έκανε κι ένα πιο καθωσπρέπει κεκαλυμμένο γυμνό στο GQ.

\"\"

\"\"
 

\”Παίρνω την Ciara μου και τραγουδάω\”

Τον Οκτώβριο του 2008, η Ciara έμεινε μόνο με τις πλατφόρμες της για το εξώφυλλο του Vibe, αλλά αμέσως μετά τη δημοσίευση έκανε μήνυση στο περιοδικό, γιατί υποστήριζε ότι είχε μείνει και με το κάτω εσώρουχο που κάποιος γραφίστας της έσβησε τεχνηέντως. Τον συγχαίρουμε γι\’ αυτό. Θα βγαίναμε και στους δρόμους για να τον στηρίξουμε.

\"\"

Και η Κeyshia Cole στο Εργαστήρι Γυμνής Φωτογραφίας;

Ωραία tattoo βρε.

\"\"
 

To αγοροκοριτσίστικο γυμνό της Avril Lavigne στο Blender

Ό,τι μα ό,τι κι αν κάνει αυτό το skate-school-punk-teenage κορίτσι, η μόνη περίπτωση να την δούμε σα γυναίκα είναι να αφήσει κάποτε τις κιθάρες και το φυσικό aggressive, να βάλει μερικά κιλά και να δουλέψει το ντύσιμό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την περιμένουμε και για πάντα.

\"\"

Εκεί που έχει ταξιδέψει η Janet

Όταν η Janet Jackson έκανε το πρώτο της γυμνό εξώφυλλο στο Rolling Stone, τα παραπάνω κορίτσια διακοσμούσαν το παλατάκι της Barbie και χόρευαν στο σαλόνι με τα τραγούδια του αδερφού της. Τιμή στο ρετρό και την ιστορία.

\"\"


oneman.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook