Με ομόφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα Ορεστιάδας, προφυλακίστηκε 42χρονος καταστηματάρχης που κατηγορείται για αποπλάνηση τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αποκάλυψη νέας υπόθεσης παιδεραστίας μετά τη σύλληψη 42χρονου καταστηματάρχη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς 13χρονων κοριτσιών, ενώ ερευνώνται και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καταγγελθεί…

Οι ψίθυροι στην κλειστή κοινωνία της Ορεστιάδας ότι ο 42χρονος είχε αποπλανήσει μαθήτριες, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 13 χρόνια, είχαν φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών. Ωστόσο κανείς από τους γονείς των κοριτσιών δεν είχε προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Όπως γράφει η εφημερίδα Μακεδονία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ασφάλεια και ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη. Οι πληροφορίες για τη δράση του συνοδεύτηκαν με κατοχή οπλισμού, που επιβεβαιώθηκε. Ο 42χρονος κατηγορείται ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, 20 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία βαλλίστρα σκοποβολής, δύο μαχαίρια και δύο μικρά ξίφη, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μία σιδηρογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr ο καταστηματάρχης στην εξέτασή του για τα όπλα «έσπασε» και αποκάλυψε και τις υποθέσεις αποπλάνησης και βιασμών 13χρονων κοριτσιών στους τελευταίους μήνες. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι επιβεβαιώθηκαν με επώνυμες καταγγελίες τέσσερις περιπτώσεις.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με ποιον τρόπο τα ανήλικα κορίτσια πείθονταν και ακολουθούσαν τον καταστηματάρχη, στις σεξουαλικές ορέξεις του οποίου υπέκυπταν. Πάντως από την πλευρά των διωκτικών αρχών η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών και μάλιστα συγκεκριμένες, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται από καταγγελίες των ιδίων και των οικογενειών τους.

nocomments.gr