Ο Ralph Macchio -γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία Καράτε Κιντ και η ηθοποιός Kirstie Alley βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας στην πρεμιέρα του 12 κύκλου του αμερικάνικου Dancing With The Stars.

Η πρεμιέρα του show έγινε χθες το βράδυ στο ABC και τα αποτελέσματα στο τέλος της βραδιάς φαίνεται πως ήταν έκπληξη για το αμερικάνικο κοινό, αφού οι δύο ηθοποιοί απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές με τις εμφανίσεις τους επί σκηνής.

\”Θέλω να είμαι καλή! Δεν θέλω να είμαι απλώς μια προσωπικότητα\”, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής η Kirstie Alley, την οποία δεν εμπόδισαν πάνω στη σκηνή ούτε τα 60 της χρόνια, ούτε τα περιττά της κιλά.

\”Δουλέψαμε σκληρά σε μια προσπάθεια να συγχρονιστούμε και ήταν καταπληκτικά να έχουμε το κοινό κάτω από τη σκηνή\”, είπε με τη σειρά του ο Ralph Macchio.

Με άριστα το 30 η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Ralph Macchio – Karina Smirnoff: 24
Kirstie Alley – Maksim Chmerkovskiy: 23
Chelsea Kane – Mark Ballas: 21
Hines Ward – Kym Johnson: 21
Romeo – Chelsie Hightower: 19
Chris Jericho – Cheryl Burke: 19
Kendra Wilkinson – Louis Van Amstel: 18
Sugar Ray Leonard – Anna Trebunskaya: 17
Petra Nemcova – Dmitry Chaplin: 16
Wendy Williams – Tony Dovolani: 14

Mike Catherwood – Lacey Schwimmer: 13


Θα λέγαμε ότι είναι λίγο πιο αυστηρά τα πράγματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού οι Αμερικανοί δεν διστάζουν να δώσουν και βαθμούς κάτω από τη βάση, κάτι που δεν συνέβη μια μέρα πριν, στην πρεμιέρα του ελληνικού Dancing. 


zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook