Τελευταία ενημέρωση 6.50 μ.μ

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν οι οκτώ που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της ληστείας μαμούθ που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο στις Βασιλειές και είχε ως λεία ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Οι οκτώ αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών κατηγορίες, όπως εμπορία ναρκωτικών και όπλων μέχρι διακίνηση λαθρομεταναστών και  αρχαιοκαπηλία  αλλά δεν εμπλέκονται με τη ληστεία, αφού έπεσαν στα δίχτυα των αρχών λόγω των επαφών που είχαν με τους τέσσερις φερόμενους ως δράστες της ληστείας. 

Οι πρώτοι πέντε που αντιμετώπιζαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Το δρόμο για της φυλακές πήραν το μεσημέρι τα δυο αδέλφια από το Μυλοπόταμο που συνελήφθησαν στα πλαίσια της επιχείρησης της Ελλάς για την εξιχνίαση της ληστείας του «αιώνα» τα δυα αδέλφια κατηγορούνται για κατοχή και αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και αρχαιοτήτων σε βαθμό κακουργήματος.


Αν και ο μικρότερος αδελφός ανέλαβε την ευθύνη για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν με αποτέλεσμα να τα κρίνουν προφυλακιστέα.

Όσον αφορά στον γαμπρό τους που κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση από εισαγγελαία και ανακριτή και έτσι αύριο ο νεαρός από το Μυλοπόταμο θα παρουσιαστεί στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει για το αν θα πάρει το δρόμο για της φυλακές ή όχι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook