Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς που έπεσαν λίγο μετά τις 9 το πρωί μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστη γυναίκα πυροβολούσε στο γραφείο του ανακριτή στο κτίριο 9 της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο του ανακριτή είχε μεταφερθεί ομάδα τσιγγάνων οι οποίοι εμπλέκονταν σε υπόθεση θανάτου ενός παιδιού. Η γυναίκα πυροβόλησε 8 φορές και σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου παιδιού της, μπροστά στα μάτια του ανακριτή.video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerΤο τσιγγανόπουλο είχε χάσει τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό ενώ παιδιά «έπαιζαν» με τα όπλα των γονέων τους.

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στα δικαστήρια. Δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κτίριο δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν.

Επί τόπου σπεύδουν ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι άγνωστο πώς πέρασε όπλο μέσα στα κτίρια της Ευελεπίδων, δεδομένου ότι όλοι οι εισερχόμενοι στα δικαστήρια περνούν από έλεγχο και τα αντικείμενά τους ελέγχονται από ανιχνευτή μετάλλων.protothema.gr