Η στήλη μέσα από την οποία θα ενημερώνεστε κάθε εβδομάδα για τα παραλειπόμενα από ομάδες του τοπικού Χανίων, για στατιστικά στοιχεία και άλλα σχόλια από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ.


Η πιο παραγωγική αγωνιστική


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο β’ γύρος στον όμιλο τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ. Η 10η αγωνιστική ήταν και η πιο παραγωγική αφού σημειώθηκαν σε αυτή 24 γκολ σε 5 παιχνίδια, κάτι λιγότερο δηλαδή από πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η προηγούμενη αγωνιστική με τα περισσότερα γκολ ήταν η 7η στην οποία είχαν επιτευχθεί 20 γκολ (4 μ.ο σε κάθε ματς).


«Χαμογέλασε» ξανά


Καιρό είχε να γευτεί την χαρά της νίκης ο Γρανίτης αλλά το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στα Περιβόλια κερδίζοντας με 4-3. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έτσι επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από πέντε ματς χωρίς νίκη.


Αγαπημένο σκορ

Σε αγαπημένο σκορ του Κισαμικού έχει «εξελιχθεί» το 3-1 που παρουσιάζεται συχνά στις νίκες των πρωτοπόρων. Απέναντι στον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ επαναλήφθηκε ξανά (όπως και στον α’ γύρο με την ομάδα του Δαράτσου) αλλά έχει έρθει σε ακόμα τρία ματς της κισαμίτικης ομάδας, πέρα από αυτά τα δύο, με ΑΕ Κυδωνίας, Γρανίτη και Μινώταυρο.


«Ντούμπλαρε» τις νίκες

Η Δόξα διπλασίασε τις φετινές της νίκες κόντρα στην Θύελλα την οποία κέρδισε ξανά με 2-1, όπως στον α’ γύρο αλλά και στο περσινό ματς των δυο ομάδων στη Μ. Ελιά. Η ομάδα των Καλάθενων αποτελούσε τον κακό «δαίμονα» των Παχιανών στα πρώτα χρόνια που βρίσκονταν αντίπαλοι αλλά τα τελευταία χρόνια η Δόξα έχει δημιουργήσει την δική της θετική παράδοση.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αντωνακάκης