Επιτυχίες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων υπήρξαν στους Διασυλλογικούς αγώνες Τριγώνου που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο.

Η μεγαλύτερη ανήκει στον Μπάμπη Λίβα στην κατηγορία των Laser όπου αναδείχτηκε νικητής στις πέντε από τις έξι κούρσες που περιλάμβανε το αγώνισμά του, μοιράζοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στην κατηγορία Optimist, πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε κούρσες, με το Νίκο Κοζωνάκη να καταλαμβάνει την 3η θέση στη γενική κατάταξη ενώ ήταν 2ος στα Αγόρια και επίσης 2ος στις ηλικίες κάτω των 11 ετών.

Η Ναταλία Νίλσεν ήταν 3η στα Κορίτσια ενώ όσον αφορά τους άλλους δύο συμμετέχοντες εκ μέρους του Ι.Ο.Χ., ο Δημήτρης Αλευράκης κατετάγη 6ος στη γενική κατάταξη και ο Κώστας Γαλαζούλας 12ος.

Ως εκ τούτου, ο προπονητής Τριγώνου του Ι.Ο.Χ. Βασίλης Πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των αθλητών του, όμως διέκρινε λάθη τα οποία θα επιδιώξει σε συνεργασία με τα παιδιά, να διορθώσει.

Να σημειωθεί ότι συνοδός της αποστολής στον Άγιο Νικόλαο ήταν ο έφορος Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασίλης Κοζωνάκης.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τη συγκεκριμένη κατηγορία είναι το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

iox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook