Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Η. η συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των ομάδων που συμμετέχουν στον Τελικό Κυπέλλου και του Προέδρου της Επιτροπής του θεσμού κ. Μανόλη Μαθιουδάκη προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Μαρτινέγκο. 
Η είδηση έχει να κάνει μην αλλαγή ώρα έναρξης του τελικού καθώς αποφασίστηκε μετά από κοινό αίτημα και των δύο Σωματείων να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και από 17:00 να ξεκινήσει στις 18:00.
Στα τυπικά, ακολούθησε κλήρωση με την οποία αναδείχτηκε γηπεδούχος ο Αλμυρός ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο, οι φίλαθλοι του Αλμυρού θα παρακολουθήσουν τον Τελικό από την σκεπαστή κερκίδα που βρίσκεται βόρεια του γηπέδου και οι φίλαθλοι του Ρούβα από την κερκίδα που βρίσκεται νότια του γηπέδου.
Μέσα στο καλό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες των δύο ομάδων, οι διαιτητές του αγώνα και οι δημοσιογράφοι θα γευματίσουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:00 στην Ταβέρνα ΠΕΤΟΥΣΗΣ στην Αμμουδάρα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook