\’\’Εμφύλιος\’\’ στη ΔΗΜ.ΑΡ. με φόντο τη δήλωση του Γραμματέα του κόμαμτος Σπύρου Λυκούδη. Άμεση απάντηση Μιχελογιαννάκη, ο οποίος την χαρακτηρίζει επικίνδυνη. Διαβάστε το σκεπτικό του Ηρακλειώτη Βουλευτή. 

«Πρόγραμμα Δημοκρατικής Αριστεράς σελίδα 3, για την διεθνή κρίση: «αν δεν υπάρξουν άλλες πολιτικές, οι δυνατότητες θα μείνουν αναξιοποίητες και οι κίνδυνοι θα γίνουν πραγματικότητα με εφιαλτικές διαστάσεις».

Πρόγραμμα Δημοκρατικής Αριστεράς σελίδα 7, για την Ελληνική Κρίση : «Η κρίση στην Ελλάδα συνδέεται με τις παθογένειες του κοινωνικοοικονομικού μοντέλου και της πολιτικής διακυβέρνησης της χώρας.»

Πρόγραμμα Δημοκρατικής Αριστεράς σελίδα 54, για τη θέση της ΔΗΜ.ΑΡ: «Η ΔΗΜ.ΑΡ είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με την προϋπόθεση ότι θα υπηρετούν την αλλαγή των μέχρι τώρα πολιτικών».

Ορισμός του όρου ¨ιδεολογία¨ από Μπαμπινιώτη : «σύστημα ιδεών, αντιλήψεων, πεποιθήσεων που ερμηνεύει τον τρόπο με τον οποίοι λειτουργεί ο κόσμος και η κοινωνία».

Ορισμός του όρου ¨ρεαλισμού¨ από Μπαμπινιώτη : «το να βασίζει κανείς τη συμπεριφορά και την σκέψη του μόνο σε πραγματικά δεδομένα».

Ο κ. Σπύρος Λυκούδης δανειζόμενος έκφραση του Γιόσκα Φίσερ είπε, «όταν σε περίοδο κρίσης δίνουμε προτεραιότητα στην ιδεολογία έναντι του ρεαλισμού, οδηγούμεθα σε αποτυχία».

Θεωρώ ότι, όταν και η Διεθνής και η Ελληνική κρίση, το μόνο που ζητούν είναι αλλαγή πολιτικής και όταν η ΔΗΜ.ΑΡ δεσμεύτηκε ότι θα υπηρετήσει την αλλαγή πολιτικής, ότι η δήλωση του γραμματέα της ΔΗΜ.ΑΡ είναι και άστοχη και επικίνδυνη.»

Άλεξ. Μαν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook