Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση υπήρχε τη Δευτέρα (15/10) στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Παρόλο που δεν ήταν φιλικό των πρώτων ομάδων Α.Ο. Χανιά και Πλατανιά, σίγουρα ήταν ευχάριστο γεγονός ότι αναμετρήθηκαν, έστω και σε επίπεδο Νέων οι επαγγελματικές ομάδες των Χανίων.
Ο ΑΟΧ χρησιμοποίησε παιδιά που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα Κ19 που έχουν στα \”σκαριά\” οι \”μπλε. Με το συγκρότημα του Κώστα Βερναδάκη (αγωνίστηκαν και οι Κουμπρίγια, Ζαντριάς που έχουν δοθεί για \”τσεκάρισμα\”¨στον ΔΑΑΟΧ, με τον δεύτερο μάλιστα να φαντάζει κοντά στην επιστροφή.  Μετά το 70\’ έπαιξαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Παίδων.
Το 1-0 πέτυχε ο Αντώνης Γαλανάκης και το τελικό 2-0 με ασύλληπτο σουτ ο Γιώργος Στυλιανάκης (διακρίνονται και οι δυο στη φώτο 1) που σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων.
Για τους φιλοξενούμενους ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Γιώργος Προμπονάς (φώτο 2) που ανέλαβε πλέον τα καθήκοντά του στην ομάδα Κ20.
Α.Ο. Χανιά (Κώστας Βερναδάκης): Μαρκαντωνάκης, Κουμπρίγια, Σάμπα, Κριάρης,Σταθινάκης,Κατάκης, Παπαδάκης, Ταταράκης, Στυλιανάκης, Ψαράκης, Γαλανάκης
Έπαιξαν και οι Ζαντριάς,Χατζόπουλος, Μπερνάρ, Σκουλουδάκης, Π. Γιακουμάκης, Μπομπολάκης.
Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μαμινάκης, Μιχαήλ, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Καζαντζής, Σ. Πάτας, Γαλανίδης, Λίκας, Τσίτας.
Έπαιξαν και οι Πενταράκης, Ντούπης, Ι. Μαραγκουδάκης, Ν. Πάτας, Χαραλαμπάκης,Διγαλάκης,Φραγκιουδάκης, Κονονένκο, Τερεζάκης, Μαυρεδάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook