Η θέση του προπονητή στον Παναιγιάλειο έμεινε…ορφανή για δεύτερη φορά φέτος μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από τον πάγκο της ομάδας του Αιγίου και πολλά ονόματα έχουν κυκλοφορήσει ως υποψήφια για την αντικατάστασή του. Ένα από αυτά είναι και του Γιώργου Βλαστού με την διοίκηση ωστόσο να διαψεύδει τις φήμες σχετικά με τον Κρητικό προπονητή.

Ο Βλαστός έχει περάσει από τον πάγκο των \”μελανόλευκων\” και κατά το παρελθόν αφού τους είχε οδηγήσει πριν δυο χρονιές στην άνοδο στην Γ\’ Εθνική από το Περιφερειακό και πρόσφατα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας. Αλλά από την διοίκηση διέψευσαν τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο Αίγιο και κάνουν λόγο για επαφές με προπονητή της Football League.

Σε ότι έχει να κάνει με το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο Μάλεμε την ευθύνη της καθοδήγησης του Παναιγιαλείου θα έχουν οι Μαστοκυριάκος και Ψυχογιάννης που θα αποτελέσουν το υπηρεσιακό δίδυμο για το παιχνίδι του Σαββάτου.

 

Διώχνει τέσσερις!

Η οδυνηρή ισοπαλία στις καθυστερήσεις με την Χερσόνησο έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου τον Παναιγιάλειο και γι\’ αυτόν τον λόγο υπήρξε και το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Η διοίκηση όμως δεν σταματάει εκεί αφού την…νύφη θα πληρώσουν και τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο λόγος για τους Νίκο Ιορδανίδη, Κώστα Πελέκη, Γιάννη Χρυσάφη και Νίκο Τσώνη τους οποίους και θα καλέσει την Τετάρτη στο Δ.Σ η διοίκηση της ομάδας με σκοπό να συζητηθεί η λύση των συμβολαίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών και ήδη ο γενικός αρχηγός κ. Νικολακόπουλος έχει έρθει σε επαφή με 2 από αυτούς για το θέμα αυτό.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook