«Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απαντώντας στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια είχε επισημάνει ότι είναι στις προθέσεις του να συζητηθεί σε σύντομο χρόνο, η υποβληθείσα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το πώς έφτασε η χώρα στο Μνημόνιο. Άλλωστε η Βουλή δρα ανοιχτά και δημοκρατικά και όλοι οι βουλευτές επιθυμούν να γίνει μια τέτοια συζήτηση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες» τονίζει το Γραφείο Τύπου της Βουλής.

Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε με αφορμή δήλωση του βουλευτή και γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως αν η συζήτηση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσδιοριστεί σύντομα το κόμμα του θα προβεί σε πρόταση μομφής στο πρόσωπο του προέδρου της Βουλής.

Όπως επισημαίνει επ\’ αυτού η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Βουλής ο «πρόεδρος της Βουλής δεν λειτουργεί υπό το κράτος του εκβιασμού. Εάν αληθεύει ότι ο κ. Βούτσης έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση και ο ΣΥΡΙΖΑ την υιοθετεί ας πραγματοποιήσει την απειλή του».


kathimerini.gr από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook