«Τούτη η βραδιά η αποψινή
Δεν είναι σαν τις άλλες
Τιμούμε τους πατεράδες μας
Κι όλες της γης τις μάνες»

Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε η Φιωτάκη Ελευθερία, νοσηλεύτρια του Ε ΚΑΠΗ Παλιάς Πόλης Χανίων του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, στις 10 Οκτωβρίου 2012, την εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε ο πρόεδρος των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ, Μανώλης Τοπαλιδης για την πολύχρονη προσφορά του .

«Μια βροχούλα ψιλή , δροσιστική και ευεργετική είναι η τρίτη ηλικία η οποία μπορεί να γίνει γόνιμη κυρίως για το μυαλό και την ψυχή» συμπλήρωσε η Ζουριδάκη Ευθυμία, μέλος του ΚΑΠΗ με αφορμή τον εορτασμό της μέρας της τρίτης ηλικίας.

Συγκινημένη η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσα Χαριτάκη για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ευχαρίστησε από καρδιάς τους εργαζομένους στο ΚΑΠΗ για την αγάπη και τη χαρά που προσφέρουν σε όλους και τους ενημέρωσε ότι ξεκίνησε τμήμα γυμναστικής, χορωδίας, σχολή 3ης ηλικίας σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων και μετέφερε τον χαιρετισμό του Δήμαρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Εξάλλου στις 16 Οκτωβρίου 2012 στο κατάμεστο από κόσμο Δ’ ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, ο Κυριάκος Βασιλομανωλάκης πτυχ. Ψυχολογίας Μ.Edu, συγγραφέας, μίλησε με θέμα «Έχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όριο ηλικίας»

Η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ δήλωσε «η τρίτη ηλικία γεμάτη από τη σοφία μιας ζωής χρειάζεται αισιοδοξία και πίστη για νέες δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις δυνατότητες σας. Αξιοποιήστε τα κρυμμένα σας ταλέντα , γεμίστε δημιουργικά τον χρόνο σας.»

Η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Γεωργία Μυλωνάκη, ευχαρίστησε τις κυρίες που επιμεληθήκαν τα όσα νόστιμα γεύτηκαν οι παραβρισκόμενοι στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook