Με βασικό αίτημα να κατασκευαστεί ασφαλής δρόμος και κόμβος στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου Νομού Ηρακλείου κατέθεσαν σχετική Ερώτηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη.

Στην Ερώτησή τους οι βουλευτές αναφέρουν τα εξής :

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γουβών με 250 παιδιά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών του Δήμου Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου, με επιστολή τους εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την αδιαφορία εδώ και χρόνια των αρμοδίων. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται γιατί οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν προχώρησαν στο σχεδιασμό και την κατασκευή ασφαλούς δρόμου και κόμβου από τη διακλάδωση της παλαιάς εθνικής οδού έως τον Αποσελέμη, με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά τροχαία, να υπάρχουν θύματα εξ αιτίας έλλειψης φωτεινών σηματοδοτών, ελλιπή η καθόλου φωτισμού, ανωμάλου οδοστρώματος, έλλειψη σύγχρονου κόμβου που να εξυπηρετεί με ασφάλεια το δρόμο που συνδέει τις κάτω Γούβες με τα χωριά πάνω Γούβες, Κόξαρη, Καλό χωριό Σκοτεινό, Βορίτσιο, Χαρασσό.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί εάν προτίθεται η κυβέρνηση να υλοποιήσει ένα τέτοιο δρόμο και κόμβο ώστε να σταματήσει πλέον να αποτελεί δρόμο καρμανιόλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook