Τα συγχαρητήρια της για την κλήση του στην Εθνική ομάδα Παίδων U-16 (γεννηθέντες 1997) δίνει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Πλατανιάς στον ποδοσφαιριστή της Νίκο Πάτα.
Ο 15χρονος αμυντικός της Κ20 των \”ερυθρολεύκων\” (έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην Κ17) θα βρεθεί για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων την Τετάρτη (24/10) στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά, αφού οι υπεύθυνοι των εθνικών ομάδων τον είχαν ξεχωρίσει μέσα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδα με τη φανέλα της Μικτής Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και εν συνεχεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Πάτα για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Κ 16 (U 16) και του εύχεται καλή επιτυχία. Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες των Ακαδημιών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου η Π.Α.Ε. Πλατανιάς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Νίκου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook