Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί ο Πρωταθληματικός Αγώνας «34ο Rally Κρήτης» στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για μια διοργάνωση του Αγωνιστικού Ομίλου Κρήτης στον οποίο συμμετέχει ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανελλήνια προβολή.

Ο αγώνας, που είναι ο τέταρτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων Rally και τρίτος για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, αποτελείται από οχτώ ειδικές διαδρομές, τέσσερεις επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 69,3 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 233,9 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα , την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα πληρώματα που θα περάσουν από τη ράμπα εκκίνησης, ενώ η καρό σημαία του «34ου Rally Κρήτης» θα πέσει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με το πρώτο πλήρωμα να ανεβαίνει στη ράμπα τερματισμού στις 15:40. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.crn.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook