Πρώτη δημοσίευση: 10:38

Συνελήφθη, το βράδυ της Τρίτης, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, 31χρονος Έλληνας, για απειλή.

Σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης, εκείνο το απόγευμα, ο 31χρονος μετέβη σε κατάστημα – ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας της και με φραστικές απειλές, απαίτησε από την παθούσα να του παραδώσει οφειλόμενο χρηματικό ποσό, που όπως ισχυριζόταν, προερχόταν από μεταξύ τους συναλλαγή.

Η 27χρονη ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου οι οποίοι έφθασαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν τον 31χρονο.

Όπως κατήγγειλε η 27χρονη, ο 31χρονος μετέβη την 09/10/2012 στο κατάστημα της όπου με την απειλή όπλου, απαίτησε από την ίδια να παραλάβει ως ενέχυρο ψεύτικα κοσμήματα, αποδίδοντας του χρηματικό αντίτιμο. Επίσης, την 15/10/2012 μετέβη εκ νέου στο εν λόγω κατάστημα μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται και με την απειλή δύο όπλων που έφερε απαίτησε από 49χρονο πατέρα της 27χρονης, να παραλάβει ψεύτικα κοσμήματα έναντι χρηματικού ποσού.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook