Οι «άγγελοι» της Victoria’ s Secret γδύθηκαν για να παρουσιάσουν τη νέα καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας. Συγκεκριμένα, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima και Candice Swanepoel φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα για τον νέο κατάλογο άνοιξη/καλοκαίρι 2011.

Στις νέες φωτογραφίες η Alessandra δείχνει αψεγάδιαστη με τα υπέροχα εσώρουχα της εταιρείας σε μοβ και ροζ χρώματα, ενώ σε κάποια άλλα σχέδια το σιθρού ύφασμα τονίζει το υπέροχο σώμα της. Η 29χρονη καλλονή φαίνεται μαυρισμένη και ιδιαίτερα γυμνασμένη αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα εσώρουχα.

Από την άλλη πλευρά η Andriana Lima φανέρωσε τον πιο σκοτεινό εαυτό της φορώντας έναν μαύρο κορσέ. Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε την επίσης 29χρονη Lima, η οποία μόλις την περασμένη χρονιά γέννησε την κόρη της, με animal print εσώρουχα και δίχως ίχνος περιττών κιλών!

Τέλος, η νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel, η ξανθιά κούκλα της Victoria Secret ποζάρει στην παραλία με ένα πανέμορφο ροζ μπικίνι. Το γαλαζοπράσινο χρώμα των ματιών της Candice μοιάζει ένα με το φόντο της θάλασσας που απλώνεται πίσω της. Το 22χρονο μοντέλο φοράει ελάχιστον make up και δείχνει απόλυτα φυσική.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook