O βουλευτής Χανίων και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χ. Μαρκογιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με δημοσίευμα που αφορά ονόματα Κρητών βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και στο οποίο εμφανίζεται το όνομά του.

Η δήλωση είναι η εξής:

\”Στο φύλλο της 17/10/2012 της τοπικής εφημερίδας «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» καταχωρήθηκε δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρονται ονόματα Κρητών Βουλευτών και συγγενικών τους προσώπων, που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό. Μεταξύ των ονομάτων ήταν και το δικό μου και της συζύγου μου με ποσά που ανέρχονται σε 240 και 60 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι πρόκειται περί χαλκευμένης και απύθμενης κακοήθειας με στόχο την προσωπική και πολιτική μου μείωση.

Όπως από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής αλλά και από την Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίστηκε, πρόκειται για το «πόθεν έσχες» του έτους 2009, που ήδη έχει ελεγχθεί αρμοδίως και αφορά καταθέσεις της οικογένειας μου, που τότε και όχι τώρα υπήρχαν, αφορούσαν δε 180.000 και 60.000 ευρώ και όχι τα εξωφρενικά ποσά των εκατομμυρίων που αναφέρονται.

Επειδή θεωρώ ότι το δημοσίευμα δεν ήταν τυχαίο ή από λάθος, θα καταφύγω στην Δικαιοσύνη κατά του εκδότη της εφημερίδος\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook