Μετά το πέρας της μεγαλειώδους πορείας που οργάνωσαν οι πολίτες και οι φορείς του Ηρακλείου αποφασίστηκε η κατάληψη της Αποκεντρωμένης διοίκησης.

Μάλιστα σε ανακοίνωση το συντονιστικό οργανο αναφέρει:
 
«Αποφασίσαμε από κοινού την κατάληψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να εκφράσουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας στις καταστροφικές πολιτικές της Τρόικα και της Κυβέρνησης.

Καλούμε όλους να στηρίξουν την κίνηση αυτή για να ανατρτρέψουμε τα μνημόνια, τις Τρόικες και να ανοίξουμε ένα δρόμο προς την ελπίδα.
Αγωνιζόμαστε για να
• Μην περάσουν τα νέα μέτρα
• Όχι στη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού
• Όχι στην εγκατάλειψη των κοινωνικών παροχών
• Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας
• Όχι στην παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας

Ο σημερινός αγώνας δεν είναι μια απλή κινητοποίηση. Είναι αγώνας διαρκείας.

Καλούμε όλους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στις 6:00 μμ, για να συζητήσουμε και να ενισχύσουμε την κατάληψη.

Καλούμε τους μουσικούς να συμβάλουν με τη μουσική τους.»

Ανακοίνωση στήριξης ωστόσο εξέδωσαν

ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Ενιάιο Παλλαικό Μέτωπο Ηρακλείου στηρίζει την κατάληψη της Περιφέρειας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και καλεί τους πολίτες να τη συνδράμουν με κάθε μέσον, έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την οργάνωση μια παλλαικής, γενικής πολιτικής απεργίας διαρκείας για την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος και των εγκληματικών πολιτικών,που εφαρμόζει. 

Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο Ηρακλείου

Το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο Ηρακλείου στηρίζει την κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης και καλεί τους πολίτες να τη συνδράμουν με κάθε μέσον, έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την οργάνωση μια παλλαϊκής, γενικής πολιτικής απεργίας διαρκείας για την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος και των εγκληματικών πολιτικών που εφαρμόζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook