Την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος του Σώματος Γιάννη Δραγασάκη προκάλεσαν απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και βαριές εκφράσεις κατά των μεταναστών, τους οποίος αποκάλεσε μεταξύ άλλων τρισάθλιους, υπάνθρωπους, της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια,τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Για μερικά λεπτά υπήρξε ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν έντονα και τον κ. Δραγασάκη να τους επισημαίνει ότι ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία.

Αφορμή γι\’ αυτό το ρατσιστικό παραλήρημα ήταν η επίκαιρη ερώτησή της για την ψήφο των ομογενών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε από τα έδρανα \”αυτό θέλουμε να κρατηθούν όλες οι φράσεις στα πρακτικά\” ενώ η κ.Ζαρούλια επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου κάνοντας λόγο για \”κυβέρνηση Τζέφρι\” που άνοιξε το δρόμο για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Ο Ευριπιδης Στυλιανιδης στον οποίον απευθύνονταν η ερώτηση Ζαρούλια δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά και ανέφερε ότι οι απόψεις της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχθούμε τη λογική των διακρίσεων.


news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook