Το σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων θα πάρει μέρος στη β\’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κλάσης J24.
Η επίσημη ενημέρωση του ΙΟΧ:
Τα σκάφη J24 ανοίγουν εκ νέου τα πανιά τους το σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου συμμετέχοντας για τη β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι και ο οποίος θ’ αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδος για την συγκεκριμένη Κλάση για το έτος 2012.
Συνολικά θα πάρουν μέρος 13 σκάφη, ανάμεσα στα οποία και το \”Νικόλας\” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, με κυβερνήτη τον Μιχάλη Οικονόμου.
Τον αγώνα διοργανώνει ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος Γαζίου και στο περιθώριό του θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (20/10) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του οποίου θα είναι τριετής και θα διαρκέσει έως το 2015.

Απονομή βραβείων και Κυπέλλων

Τα πτυχία σε όλους όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα μαθήματα της Σχολής Ανοικτής Θάλασσας θα απονείμει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 21.00 στο κτίριο του Νεώριο Μόρο.
Πρόκειται για μία επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι νέοι ιστιοπλόοι, οι οποίοι μέσω της συγκεκριμένης Σχολής, είχαν τη δυνατότητα να μυηθούν και να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση, ο Ι.Ο.Χ. θα απονείμει τα Κύπελλα στους νικητές του αγώνα Ανοικτής Θάλασσας, Χανιά-Μαράθι, που διεξήχθη στις 6 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι την 1η θέση είχε καταλάβει το σκάφος \”ΠΑΝΕΦΗ 2\” του Ι.Ο. Χανίων, τη 2η το \”ΑΙΘΡΑ\”, του Ν.Ο.Χ., την 3η θέση το \”ΑΝΕΜΟΣ\” (Ι.Ο.Χ.) και την 4η το \”ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ 2\” (Ν.Ο.Χ.).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook