«Η χώρα είναι σε εμφύλιο» φέρεται να δήλωσε στην κάμερα του BBC ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, σημειώνοντας ότι από τη μία είναι οι Έλληνες εθνικιστές που θέλουν τη χώρα όπως ήταν παλαιότερα και από την άλλη «οι λαθρομετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι όσοι έχουν καταστρέψει πολλές φορές την πόλη της Αθήνας».

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας σημειώνει ότι σχόλια σαν αυτά ακούγονται συχνά στην Ελλάδα, ωστόσο, πλέον έχουν επίσημο χαρακτήρα δεδομένου ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ένας από τους 19 βουλευτές του κόμματος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του περασμένου Ιουνίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου υπενθυμίζει τα πρόσφατα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας με πρωταγωνιστές βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, με πλέον χαρακτηριστικό τα όσα έγιναν στο «Χυτήριο».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του BBC

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο κ. Παναγιώταρος πήρε πίσω τα περί εμφυλίου και με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό».

Μάλιστα κατηγορεί το βρετανικό κανάλι ότι παράφρασε τα λεγόμενά του «κατά το δοκούν».


in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook