Βάζοντας τα… γυαλιά ακόμα και σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών ο Άρης Βουκολιών διαθέτει πλέον τη δική του μπουτίκ, η οποία αποτελεί παράλληλα και ιστορικό μουσείο.
Την Τετάρτη (17/10) το βράδυ στην πλατεία των Βουκολιών η ιστορική τοπική ομάδα πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της όπου μέσα φιλοξενούνται φανέλες από ένδοξες στιγμές της, τρόπαια και φωτογραφίες από το παρελθόν.
Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αγοράζουν αναμνηστικά του Άρη.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και β\’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης και αρκετοί εκπρόσωποι τοπικών σωματείων. 
Αρκετή συγκίνηση υπήρξε κατά τη βράβευση του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Άρη Παναγιώτη Μαλαδάκη, που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας των Βουκολιών από το 1950 έως και το 1956.

Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Άρη Αθανάσιος Χηνόπουλος, που στην ομιλία του τόνισε ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Βουκολιών και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook