Η Κρήτη τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ρώσων, τόσο στο επίπεδο του τουρισμού, όσο και στο επίπεδο των επιχειρηματικών συναλλαγών. Οι επισκέψεις των Ρώσων στο νησί μας, έχουν αυξητικό χαρακτήρα τα τελευταία χρόνια, και προβλέπεται περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο ήλιος, η φύση, η θάλασσα, η Ορθοδοξία συμβάλλουν στην αθρόα τουριστική προσέλευση των Ρώσων.

Τα κρητικά προιόντα γίνονται γνωστά και προτιμητέα από τη μέση ρώσικη οικογένεια.

Παραδοσιακά οι Ρώσοι, πάσχοντας απ’ το «σύνδρομο των υπερδυνάμεων», δε μιλούν ξένες γλώσσες (αν και κολακεύονται απίστευτα όταν κάποιος ξένος μιλά τη δική τους!) κι αυτό γίνεται τροχοπέδη στην επικοινωνία με τους ντόπιους επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το σεμινάριο μας. Με τρόπο βατό κι αλληλεπιδραστικό, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των ενηλίκων, σας μαθαίνουμε να επικοινωνείτε αρχικά στοιχειωδώς και σε δεύτερο επίπεδο, πιο συγκροτημένα, με τους Ρώσους τουρίστες κι επιχειρηματίες.

Το σεμινάριο οργανώνεται υπό την αιγίδα του Ωδείου Κονσέρτο και διδάσκει η Κωνσταντίνα Πάλλη, πτυχιούχος της Ρώσικης Εθνικής Ακαδημίας Θεατρικής Τέχνης και μεταφράστρια με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της μετάφρασης και των εταιρικών σεμιναρίων πάνω στη δυναμική της ομάδας και της ανάπτυξης της επικοινωνίας.

Το Σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ώρες (ПЕРВЫЙ ЭТАП), κατά το οποίο γίνεται χρήση οπτικοακουστικού υλικού. Στόχος του Σεμιναρίου είναι η δυνητική εκμάθηση, με βιωματικό τροπο τριακοσίων λέξεων και μικρών φράσεων. Κατά την διάρκεια του θα δίδονται χρήσιμες συμβουλές για την επικοινωνία (συμπεριφορές που θα πρέπει να αποφεύγονται κατά την επικοινωνία με τους Ρώσους επισκέπτες κ.α.)

Στο τέλος του σεμιναρίου δίδονται πιστοποιητικά παρακολούθησης, πλούσιο ηλεκτρονικό και βιβλιογραφικό υλικό για περαιτέρω μελέτη.

Πριν το σεμινάριο, θα προηγηθεί ανοιχτό προ – Σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο, κατά το οποίο θα εξηγηθεί διεξοδικά η παιδαγωγική μέθοδος, καθώς και το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί σ’ αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ωδείου Τηλ: 2892023758 – 6944858534 – 6946004990 Δασκαλάκη Νεκταρία – Κωνσταντίνα Πάλλη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook