Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, της μεγάλης νίκης του ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή επί του Εθνικού Αστέρα με 1-0, ήταν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Ο πορτιέρο του Κρητικού συλλόγου ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του όρθια με τη μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Λουάμο Γκαρσία, στο 63’ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. 
«Το χρονικό σημείο που έγινε η φάση, αν τρώγαμε το γκολ θα ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Βάσει της εικόνας θα ήταν άδικο καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον Εθνικό Αστέρα. Ειδικά μέσα στο Γεντί Κουλέ οι περισσότερες ομάδες έρχονται να κλειστούν. Το θέμα είναι μπορέσουμε κάθε φορά να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα. Αν βρούμε χώρους τότε δύσκολα μπορεί να μας σταματήσει ο αντίπαλος. Είναι κάτι που πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο που στην Δράμα δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες. Η Δόξα ήθελε το ματς, έπαιξε ανοικτά και γι’ αυτό ήρθε εύκολα η νίκη» είπε στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο έμπειρος τερματοφύλακας. 
Ο Βεζυρίδης αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι όπως και όλα του πρωταθλήματος. Αναμφίβολα είναι ένα ντέρμπι. Για μένα σημαντικό ρόλο παίζει και το γόητρο καθώς θέλουμε να αποδείξουμε πως έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτούς. Συγχρόνως θεωρώ πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο τη δεύτερη θέση». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook