Ο διάσημος μόδιστρος Καρλ Λάγκερφελντ στόλισε κανονικά τον Γάλλο πρόεδρο , Φρανσουά Ολάντ χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο», ο οποίος «μισεί τους πλούσιους». Από την κοφτερή γλώσσα του δεν ξέφυγε ούτε ο  Ισπανός πρωθυπουργός, Χοσέ Λουί Θαπατέρο.

«Ο Ολάντ είναι ανόητος , θα είναι καταστροφικός όπως ο Θαπατέρο», δήλωσε ο Λάγκερφελντ σε συνέντευξή του στην ισπανική έκδοση του περιοδικού «Marie Claire» .

«Ο Ολάντ μισεί τους πλούσιους. Αυτό είναι καταστροφή. Θέλει να τους τιμωρήσει και γι’ αυτό κανείς δεν κάνει επενδύσεις. Οι ξένοι δεν θέλουν να επενδύσουν στη Γαλλία και η οικονομία δεν μπορεί να λειτουργήσει», πρόσθεσε ο διάσημος μόδιστρος. 

  O μόδιστρος δεν μάσησε τα λόγια του ούτε και για τον βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος ο οποίος, όπως είπε κάνει βλακείες… Αντιθέτως, για την σύζυγό του , βασίλισσα Σοφία, το στόμα του στάζει …μέλι χαρακτηρίζοντάς την ως «τον πιο ευγενικό άνθρωπο στη Γη»…

 Για τον Λάγκερφελντ, η βιομηχανία της Γαλλίας είναι ανταγωνιστική μόνο στον τομέα της μόδας, της αρωματοποιίας, των κοσμημάτων και των κρασιών. «Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν πουλάνε. Ποιος αγοράζει γαλλικά αυτοκίνητα; Σίγουρα εγώ όχι», είπε χαρακτηριστικά.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook