Ένα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε στη βραδινή προπόνηση της Πέμπτης (18/10) για τον Πλατανιά, αφού ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Η συμμετοχή του 22χρονου ακραίου αμυντικού πλέον είναι αμφίβολη για το ματς με τον ΟΦΗ και θα κριθεί την Κυριακή (21/10), οπότε και θα γίνει η τελευταία προπόνηση της χανιώτικης ομάδας.

Ο Ντόε συνεχίζει να απουσιάζει στη χώρα του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Παρασκευή (19/10) ο Ρούμπεν Αρότσα.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

"Απόντος του Λόρενς Ντόε, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πατρίδα του, με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη κατά τη χθεσινοβραδινή προπόνηση, να πραγματοποιεί τρέξιμο και τον Ρούμπεν Αρότσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, την ερχόμενη Δευτέρα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Αργυρόπουλου στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα κριθεί οριστικά την Κυριακή, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου μετά την απογευματινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 18.30."


Λευτέρης Αντωνακάκης