Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης αναγόρευσε τον Καθηγητή Δημήτριο Μιχαηλίδη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος την Παρασκευή 12 Oκτωβρίου 2012, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο.

Ο κ. Δ. Μιχαηλίδης είναι Reader and Honorary Consultant στο Department of Clinical Biochemistry Royal Free Hospital campus, University College London Medical School, University of London.

Στην σεμνή τελετή παραβρέθηκαν και ο Βουλευτής Ηρακλείου κος Μάξιμος Σενετάκης, η κα. Αγγελική Σχοιναράκη, Δημοτικός Σύμβουλος και εκ μέρους του Βουλευτή κ. Κεφαλογιάννη ο κος Νικόλαος Χρονάκης, ο πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αν. Φιλαλήθης, Καθηγητές του Ιδρύματος, φοιτητές και πλήθος κόσμου. Το έργο και την προσφορά του κ. Μιχαηλίδη παρουσίασε ο Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Γανωτάκης. Στα πλαίσια της τελετής ο τιμώμενος έδωσε διάλεξη με τίτλο: «Η μελέτη GREACE: Ένα παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί στην Ελλάδα.

Η θέση της Ελλάδας στην Ιατρική έρευνα». Ο τιμώμενος μίλησε ως γνήσιος πατριώτης, με θέρμη για τα προβλήματα της Ελλάδος και πως πρέπει να αντιμετωπισθούν από όλους μας. Η αναγόρευση του τιμωμένου πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή Κωνσταντίνο Τζανάκη και έλαβε το ασημένιο μετάλλιο του Ιδρύματος με ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook