Η ΠΑΕ Πλατανιάς με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι θα έχουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δική τους κερκίδα στα Περιβόλια, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει τις αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για τα μέτρα ασφαλείας.

Σε αυτήν τονίζεται ότι δεν θα ορισθεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου Περιβολίων για τους φιλάθλους του ΟΦΗ, όπως και ότι όσοι φίλαθλοι θα προσέλθουν στο γήπεδο με διακριτικά της ηρακλειώτικης ομάδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με τη φιλοξενία φιλάθλων της Κρήτης στον αγώνα Πλατανιάς – ΟΦΗ, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, και για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς υπενθυμίζει μέρος της απόφασης τής Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπως αυτή ανακοινώθηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Τετάρτη, στα Περιβόλια, παρουσία εκπροσώπων των δύο Π.Α.Ε. (Πλατανιάς και ΟΦΗ), της Super League, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1) Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ως γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει και διαθέσει με ευθύνη της, αποκλειστικά σε φιλάθλους της, το μέγιστο τρεις χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα (3.590) εισιτήρια, προοριζόμενα για όλες τις θύρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων, ήτοι: Ένα (1), δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4) θύρα.

2) Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να καταλάβουν το σύνολο των θέσεων στις κερκίδες του γηπέδου.

3) Με ευθύνη της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να μη χορηγηθούν εισιτήρια για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΦΗ ούτε συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου.

4) Να μην ορισθεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου Περιβολίων, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΦΗ.

5) Τα λεωφορεία των αποστολών των διαγωνιζόμενων ομάδων, μετά την αποβίβαση των αθλητών και συνοδών, να αποχωρήσουν και να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος “LIDL”.

6) Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φιλοξενηθούν στη θύρα των επισήμων του γηπέδου Περιβολίων.

7) Οι θύρες του γηπέδου Περιβολίων να ανοίξουν δύο (2) ώρες και ένα τέταρτο πριν την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, ήτοι την 18:15 ώρα της 22/10/2012.

8) Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων να μεριμνήσει όπως την ημέρα του αγώνα και πριν την έναρξη των αστυνομικών μέτρων να διατεθεί στο γήπεδο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να μεριμνήσει όπως την ημέρα του αγώνα και πριν την έναρξη των αστυνομικών μέτρων να διατεθεί στο γήπεδο ασθενοφόρο.

9) Η προσέλευση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ να γίνει μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

10) Τυχόν μεμονωμένοι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα να μη φέρουν διακριτικά της ομάδας τους.

11) Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

12) Να αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο από το Α.Τ. Χανίων εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook