Συνεχίζουν την κατάληψη φορείς και πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που είναι αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Εμείς οι φορείς και οι πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είμαστε αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου του Δήμου μας μέχρι τη δημιουργία του φορολογικού ΚΕΠ στο Αρκαλοχώρι και σας καλούμε να συμμετάσχετε στη συνέχιση της συμβολικής κατάληψης  της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 στις 8:00π.μ.

Ζητάμε την παραμονή της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου  μέχρι τη δημιουργία του  Φορολογικού ΚΕΠ Αρκαλοχωρίου,  όπως έχει εξαγγείλει και δεσμευτεί  η Κυβέρνηση,  για να μην μείνει ανενεργή μια σημαντική υπηρεσία που εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους  τόσο του Δήμου μας όσο και των όμορων Δήμων.

Ζητάμε να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση των πολιτών  από τη Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου  και να μην ταλαιπωρηθούν ούτε για μια μέρα οι φορολογούμενοι μέχρι την ίδρυση  του Φορολογικού ΚΕΠ στο Αρκαλοχώρι."