Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς αλλά στις νότιες ακτές οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Hράκλειο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 22/10, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 22/10, προβλέπεται καταιγίδα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 22/10, προβλέπεται καταιγίδα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα


Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 22/10, προβλέπονται βροχή με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook