Βρίσκεται στην πόλη Taichung της Ταϊβάν και είναι το μοναδικό εστιατόριο στον κόσμο όπου τα πάντα, από τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι τα πιάτα και τα ποτήρια είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι.

Εκτός από τα τρόφιμα, τους σερβιτόρους και κάποια μαχαιροπίρουνα, όλα μέσα στο εστιατόριο, ακόμη και τα καθίσματα, είναι από χαρτόνι και χαρτί.

Σε περίπτωση που κάτι καταστραφεί απλώς ανακυκλώνεται, λέει ο υπεύθυνος, επεξηγώντας παράλληλα και το σκοπό της δημιουργίας ενός τέτοιου εστιατορίου: «Το εστιατόριο θέλει να δείξει την πραγματική δύναμη του χαρτιού και να πείσει τους ανθρώπους ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ περισσότερα πράγματα από την απλή συσκευασία».

Και για εκείνους που φοβούνται ότι τα καθίσματα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να καταρρεύσουν, ο διευθυντής δίνει την εξής απάνητση... «Για όσους φοβούνται να καθίσουν, κάνουμε κάτι απλό: Φέρνουμε τον σεφ μας, που ζυγίζει παραπάνω από 100 κιλά, για να καθίσει σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια ένας από τους σερβιτόρους κάθεται στην αγκαλιά του. Ε, μετά δεν υπάρχουν πια άλλες απορίες».
newsbeast.gr