Το απόγευμα της Κυριακής (21/10) ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι της Δευτέρας (22/10) με τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς.
Μετά το τέλος της προπόνησης στο Μάλεμε ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Σε αυτήν αναμένεται να μην είναι ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που υπέστη κάταγμα στη μύτη στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) στα Περιβόλια.
Τη θέση του στο αρχικό σχήμα κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Χρήστος Παληγεώργος, που ετοιμάζεται για το πρώτο του ματς στη Super League ως βασικός, αφού είχε προηγηθεί η συμμετοχή του ως αλλαγή στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
Από εκεί και πέρα η απουσία του Λόρενς Ντόε επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Ποτουρίδη, δίπλα στο Μηνά Τζανή, στο κέντρο της άμυνας.
Μία θέση φαίνεται να \”παίζεται\” στα άκρα της επίθεσης μεταξύ Στέφανου Μαρτσάκη και Μάρκου Μαραγκουδάκη, με τον Χανιώτη επιθετικό να έχει προβάδισμα έναντι του αρχηγού της ομάδας που επανέρχεται από τραυματισμό.
Ο προπονητής των \”ερυθρολεύκων\” κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει τον Κηπουρό κάτω από την εστία, τον Παληγέωργο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κανακούδη στο αριστερό και τους Τζανή και Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας.
Στα χαφ θα βρίσκονται οι Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς και σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ο Ουκάρ, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μαρτσάκης και ο Ουντότζι, με τον Αναστασάκο στην κορυφή.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook