Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2 ο Α.Ο. Χανιά στη Νίκαια.

Στο ντεμπούτο του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο της η ομάδα των Χανίων δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Προοδευτικής.

Μόλις στο 13\’ από κακή εκτίμηση του Παπαδόπουλου ο Παναγιωτόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια ο ΑΟΧ δέχθηκε δεύτερο γκολ από λάθος του Ψυχουντάκη και συρτό σουτ του Επιτροπάκη. 

Στην επανάληψη ο τεχνικός των φιλοξενούμενων προσπάθησε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή με την είσοδο του Ιωαννίδη. Ο Βουβαχάκης στο 59\’ σέντραρε και ο προωθημένος Ψυχουντάκης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-1.

Στη συνέχεια προσπάθησαν οι \”μπλε\” να φτάσουν και στην ισοφάριση αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μουκέας, Κουσουρής, Κακαράς, Λαζούρας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Γρίβας, Μακαρονάς (86\’ Κολιός), Παναγιωτόπουλος (71\’ Αργυρίου), Επιτροπάκης (59\’ Λέκκας), Κουρτάνοβιτς.

Α.Ο.Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Καμπλιώνης (79\’ Κέρι), Τσαρτσίδης, Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης (46\’ Ιωαννίδης), Βουρβαχάκης, Παπαδάκης, Γωνιωτάκης, Δουμάνης (67\’ Ταταράκης), Πάγκαλος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook