Στον \”Χώρο Τέχνης Χανίων\” , Παπαναστασίου 59, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 19.00΄μια σημαντική ποιητική εκδήλωση με γενικό τίτλο \”μια μόνο λέξη και ένα γυμνό σώμα\” οι τίτλοι από τις δυο νέες ποιητικές συλλογές του Δημήτρη Κακαβελάκη σε πρώτη πανελλήνια ανάγνωση γίνεται στα Χανιά.

Στο Χώρο Τέχνης μια βραδιά για όσους αγαπούν την οραματική ποίηση σε έναν κόσμο που χάνει την ενόραση, ένα ξεχωριστό ποιητικό γεγονός που είναι η ψυχή του ποιητή και η δική μας, ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής. Θα συνοδεύσει τη διαδρομή των αναγνώσεων του Δ. Κακαβελάκη μουσικά η Ζωή Κολλάρου-Μαρκαντωνάκη με ερμηνείες ελληνικών τραγουδιών.

Ο Δημήτρης Κακαβελάκης γνωστός δημοσιογράφος με πανελλήνιο έργο, θεωρείται από τους πρωτοπόρους (ακουστικο-οπτικούς ποιητές με συνθέσεις που προτάσσουν πολύτοπα κατά τον Γ. Μπαμπινιώτη).

Ο πολιτικός ποιητικός του λόγος υποδόριος ή φανερός πραγματικά ποιεί φως, σε μια εποχή σκοταδισμού. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης \”1987-2012 560 παιδικά έργα μαθητών του Γιάννη Μαρκαντωνάκη\” ως συμβολική σύμπραξη στη δημιουργική αθωότητα των παιδιών αλλά και ως έμπρακτη στήριξη του \”Χώρου\” στη δημιουργία Κέντρου Τεκμηρίωσης Παιδικής Έκφρασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook