Δεν είχε αφήσει αρσενικό για αρσενικό μια 24χρονη καθηγήτρια και με μαθηματική ακρίβεια εάν δεν την έπιαναν θα είχε κάνει ρεκόρ σχέσεων στο λύκειο όπου εργαζόταν.

Ο λόγος για την μαθηματικό Ashley Anderson η οποία εμπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον τέσσερις μαθητές της ηλικίας από 16 έως 18 ετών.

Η νεαρή μαθηματικός με μάστερ στο σεξ με ανήλικους μαθητές εργαζόταν στο Aplington-Parkersburg High School του  Parkersburg στην πολιτεία της Αϊόβα από το σχολικό έτος 2010.

Μέσα σε μια χρόνια κατάφερε να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν μαθητή, να έχει σεξουαλική επαφή με άλλους δύο και να στείλει γυμνές της φωτογραφίες σε έναν τέταρτο τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα τον μύησε στο σεξ.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 20 του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν οι αρχές μετά από καταγγελία συνέλαβαν την 24χρονη η οποία και ομολόγησε τις πράξεις της.

Αστυνομικές πηγές του  Parkersburg κάνουν λόγο ότι “ Οι σχέσεις τις ξεκινούσαν με \”αθώα φιλία και κατέληγαν σε στοματικό έρωτα και σεξ… σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις\”.

Η 24χρονη αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το σχολειό στις  5 Οκτωβρίου ενώ αφέθηκε ελεύθερη από τις φυλακές του Butler County όπου κρατείτο αφού πλήρωσε εγγύηση πέντε χιλιάδων δολαρίων.

 

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook