Με πιπεράτες  λεπτομέρειες η 25χρονη Κολομβιανή Ντάνα Σουαρέζ που εξέθεσε τους ερωτύλους πράκτορες της προσωπικής ασφάλειας του πλανητάρχη αφηγείται στο βιβλίο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως το ροζ σκάνδαλο που αμαύρωσε την εικόνα του Ομπάμα αλλά και του Λευκού Οίκου.

Υπό τον τίτλο: «Υπηρεσία  Δωματίου (Room Service”, η νεαρή Κολομβιανή εξιστορεί λεπτομέρειες από ένα πάρτι οργίων στο οποίο συμμετείχαν 10 πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και οκτώ μέλη του αμερικανικού στρατού. Όπως η ίδια γράφει, οι Αμερικανοί είχαν επιλέξει τα κορίτσια της αρεσκείας τους από πορνεία της Καρθαγένης με τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις κατά την διάρκεια του πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι, η  Ντάνια είχε βρεθεί στο επίκεντρο των ΜΜΕ «καρφώνοντας» πριν τέσσερις μήνες πράκτορες του Ομπάμα για συμμετοχή τους σε νύχτες με ασταμάτητο σεξ επειδή ένας από αυτούς δεν της κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τις ροζ υπηρεσίες που του προσέφερε.

Η Ντάνια είχε συμφωνήσει το ποσό των 800 δολαρίων για να περάσει μία νύχτα στο ξενοδοχείο της Καρθαγένης «Hotel Caribe” με  πράκτορα της μυστικής υπηρεσίας του Ομπάμα που βρισκόταν στην Κολομβία για επίσημη επίσκεψη. Οταμ όμως αυτός της έδωσε μόνο 30 δολάρια, η Κολομβιανή πόρνη έβγαλε το θέμα στη… φόρα.

Αποσπάσματα του βιβλίου “Room Service” δημοσιεύει η εφημερίδα της Κολομβίας «El Heraldo”.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook