Στην αγκαλιά της μητέρας της επέστεψε το μεσημέρι της Κυριακής το 13χρονο κορίτσι το οποίο είχε εξαφανιστεί από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανήλικη Ρομά, ρουμανικής καταγωγής εδώ και χρόνια ζει στην Κρήτη και μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς της συνήθιζε να ασκεί επαιτεία σε φανάρια και τους δρόμους της πόλης.

Βραδινές ώρες του Σαββάτου τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν καθώς όπως κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων η 39χρονη μητέρα της, η 13χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι από σημείο της Γογονή όπου βρίσκονταν για επαιτεία και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός και από εκείνο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν έρευνες σε πιθανά σημεία που θα μπορούσε να εντοπιστεί η ανήλικη.

Τελικά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, η ανήλικη παρουσιάστηκε μόνη της στο σπίτι της βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Οι λόγοι που το 13χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί από τους οικείους της δεν έχουν γίνει γνωστοί πάντως το σημαντικό είναι ότι η 13χρονη είναι σώα και αβλαβής.