Ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ του Δήμου Χανίων και των αρμόδιων, εμπλεκόμενων φορέων, ενόψει της άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στις 2 Απριλίου 2011 στο λιμάνι της Σούδας, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 23 /3 στο Δημαρχείο Χανίων, υπό την προεδρία του δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Χανίων για μία ακόμη φορά τόνισε την τεράστια οικονομική και αναπτυξιακή σημασία για την πόλη μας και το Νομό μας γενικότερα της καθιέρωσης του λιμανιού της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), ενώ αναφέρθηκε επίσης στα θετικά αποτελέσματα της συμμετοχής του Δήμου Χανίων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας «Cruise shipping Maiami».

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, που απαιτούνται ώστε να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για την υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου, στην οποία δίνουμε μεγάλη βαρύτητα, αφού οι συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της προβολής του τόπου μας», τόνισε ο κ. Σκουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οργάνωση υποδοχής και στη μετακίνηση των επισκεπτών, με όλους τους συμμετέχοντες Φορείς να δηλώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook