Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα της Τετάρτης (24/10) απέναντι στον Φωκικό εξέδωσε ο Α.Ο. Χανιά.
Σε αυτήν αναφέρεται ότι θα διατηρηθούν οι διαφημιστικές πινακίδες της ΠΑΕ Πλατανιάς και θα καλυφθεί μόνο ο άκρως απαραίτητος αριθμός πινακίδων για την προβολή των χορηγών του ΑΟΧ.
Σημειώνεται δε ότι η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά θεωρεί ότι η οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών των Χανίων προς αυτή αλλά και προς την ΠΑΕ Πλατανιάς δίνει δύναμη στον Χανιώτικο αθλητισμό.
Παράλληλα η χανιώτικη ομάδα τονίζει ότι απαγορεύονται κάθε είδους αντικείμενα, που η ρίψη τους μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της όπως στο παρελθόν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους και τους Χανιώτες επιχειρηματίες ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης (ώρα έναρξης 14.30) με αντίπαλο τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδος θα διατηρήσει τις διαφημιστικές πινακίδες της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο γήπεδο Περιβολίων και θα καλυφθεί μόνο ο άκρως απαραίτητος αριθμός πινακίδων για την προβολή των δικών της χορηγών.

Κατόπιν τούτων, δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων, μη δικών της χορηγών, ούτε τέτοια απομάκρυνση θα γίνει με δική της πρωτοβουλία, αντιθέτως θεωρεί ότι η οικονομική στήριξη τόσο της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ όσο και της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ από τους επιχειρηματίες των Χανίων  δίνει δύναμη στον Χανιώτικο αθλητισμό και τους ευχαριστεί, με την απόφαση δε αυτή επιδεικνύει έμπρακτα την καλή της διάθεση για συνεννόηση και κοινή πρόοδο των δύο σωματείων.

Επίσης ενημερώνει τους Χανιώτες ότι απαγορεύονται αυστηρά κάθε είδους αντικείμενα που θα μπορούσαν με τη ρίψη τους να προκαλέσουν τιμωρία της ομάδας, και ότι στην είσοδο και στην κερκίδα θα υπάρχει έλεγχος και επιτήρηση αντίστοιχα από εταιρία security  και εθελοντές, πάντα με τη συναίνεση και την καλή διάθεση των φιλάθλων. Η απόφαση αυτή έχει ως σκοπό την προστασία του ΑΟΧ από φαινόμενα που παρατηρήθηκαν πέρυσι και είχαν ως αποτέλεσμα βαριά χρηματικά πρόστιμα, οποιαδήποτε δε παρόμοια μεμονωμένη συμπεριφορά θα συνεπάγεται και τις ανάλογες άμεσες προσωπικές κυρώσεις για όποιον προσπαθήσει να βλάψει τον ΑΟΧ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook