Σκληρή γλώσσα κατά της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί ο Μανώλης Γλέζος που με δήλωσή του χαρακτηρίζει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως «αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα».

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις Μιχαλολιάκου για «καθαρά χέρια» ο Μανώλης Γλέζος υποστηρίζει ότι «τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας».

Τέλος ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους καλεί να «το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook