Με αιχμές κατά του βουλευτή Ηρακλείου, απαντά η τοπική ΔΗΜΑΡ στην ανεξαρτητοποίηση Μιχελογιαννάκη, 24 ώρες μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από τον ίδιο. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

\’\’Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιανάκη δεν αποτελεί έκπληξη για την οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ηράκλειο.

Παρά τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούσε με τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ., έγινε φανερό από την αρχή ότι δεν υπήρχε σύμπτωση απόψεων σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις της τοπικής οργάνωσης προς τον βουλευτή της, ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας να συζητήσουμε τουλάχιστον το βασικό θέμα της συγκυρίας δηλαδή τις πολιτικές θέσεις για την έξοδο από την κρίση.

Η επικοινωνία μέσω e-mails νομίζουμε ότι δεν αποτελεί μέθοδο ανταλλαγής απόψεων.

Δεν αρνούμαστε σε κανένα το δικαίωμα να διατηρεί τις απόψεις του, πιστεύαμε όμως, όταν τον στηρίξαμε ένθερμα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ότι η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο θα ήταν συνεχής και συνεπής και ότι ο εκλεγμένος μας εκπρόσωπος θα στήριζε τον πολιτικό χώρο με το οποίο συνεργάστηκε για να εκλεγεί, αψηφώντας το όποιο πολιτικό κόστος. \’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook