Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Cretan Lines, καθώς το βράδυ της Δευτέρας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του Δ.Σ. και του εποπτικού συμβουλίου, αλλά και παρουσία πολιτών έγινε αλλαγή του προεδρείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας νέος πρόεδρος ορίστηκε o Nίκος Σιλιγάρδος.

Συγκεκριμένα

\”Το Δ.Σ. της CRETAN LINES ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κ.Γιάννη Νικολούδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε ως τώρα, αλλά και για όσες είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει και στο εξής, καθώς από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας για την αυτοδύναμη αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου, βρέθηκε στη πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Με αίσθημα ευθύνης, το Διοικητικό Συμβούλιο της CRETAN LINES αποφάσισε την αναδιάρθρωση του Διοικητικού σχήματος, ως εξής :

• ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
• ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
• ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
• ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
• ΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ

Ο συνεταιρισμός μας έχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την μόνιμη, σταθερή και αυτοδύναμη ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του Ρεθύμνου.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα σε αυτή τη χρονική στιγμή, το Νέο Διοικητικό σχήμα της CRETAN LINES, με απόλυτη ενότητα και συνεργασία με έμπειρα άτομα του Τεχνικού, Νομικού και Ασφαλιστικού κλάδου, θα εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προασπίζοντας τα συμφέροντα των συνεταιριζόμενων και των Ρεθεμνιωτών\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook