Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι δυο Βουλγάρες που κατηγορούνταν για παράνομη υιοθεσία κατ’ επάγγελμα από κερδοσκοπία.

Η μητέρα του μόλις 36 ημερών βρέφους καλείται να πληρώσει το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ ως χρηματική εγγύηση ενώ η 31χρονη θα πληρώσει 4.000 ευρώ. Παράλληλα απαγορεύτηκε η έξοδο τους από την χωρά μας ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η 24χρονη μητέρα του βρέφους κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι έφυγε από την πατρίδα της λίγες μέρες πριν γεννήσει το τέταρτο παιδί της προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να ψάξει ένα άτεκνο ζευγάρι για να το πουλήσει.

Σε αντίθεση η 31χρονη η οποία υποστήριξε εν’ όποιων των ανακριτικών αρχών ότι η φίλη της από την Βουλγαρία ήταν παντρεμένη με έναν ομοεθνή τους και είχε 4 παιδιά. Η οικογένεια της έμενε στην Βουλγαρία ενώ εκείνη έμεινε έγκυος από νεαρό άνδρα που γνώρισε στην Κρήτη.

Μάλιστα πριν ένα μήνα οπότε και άρχισε να την φιλοξενεί η 24χρονη της εκμυστηρεύτηκε ότι προσπαθούσε να βρει τρόπο ώστε ο σύζυγος να μην μάθει για την παράνομη σχέση της από τον οποίο άνδρα μάλιστα είχε μείνει έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε απασχολήσει της αστυνομικές αρχές για παρόμοια υπόθεση ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση αγοραπωλησίας του βρέφους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook