Ανυποχώρητη στις μέχρι τώρα θέσεις της για τα εργασιακά παραμένει η παράταξη της ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

«Δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε πίσω σε αυτή τη φάση, έχουμε κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, ας κάνει πίσω σε κάτι και η τρόικα» τόνισε.

«Το πακέτο δεν έχει κλείσει, πρέπει να περάσει και από τη Βουλή. Όλα τα άλλα είναι λόγια. Τίποτε δεν έχει κλείσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας σχετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

«Οι αλλαγές (σ.σ στα εργασιακά) δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, δεν έχουν δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Είναι ακραίες ιδεοληψίες, μού κάνει εντύπωση η επιμονή της τρόικας την ώρα που βλέπει ότι η κυβέρνηση παίρνει επώδυνα μέτρα να ρισκάρει την κυβερνητική συνοχή και την πορεία της χώρας», συνεχίζει.

Σχολιάζοντας εξάλλου την αναφορά Στουρνάρα ότι «το πακέτο των μέτρων έχει κλείσει, έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα στα εργασιακά, θα το φέρω στη Βουλή και ας κάνει ο Κουβελης ό,τι νομίζει» ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν ήταν πετυχημένη δήλωση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook