Σεμινάριο εξωστρέφειας «How to do business in the USA» διοργανώνουν από κοινού την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Ελληνο-Αμερικανικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Στόχος των δύο Επιμελητηρίων, είναι να αναπτύξουν δράσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ που προάγουν το διμερές εμπόριο και τονώνουν τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Σκοπός του Σεμιναρίου, σε συνέχεια των αντίστοιχων Σεμιναρίων Εξωστρέφειας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σέρρες, Ιωάννινα και Τρίπολη, είναι να πραγματοποιήσει μια συνοπτική ενημέρωση αναφορικά με τη βελτίωση της εξαγωγικής δραστηριότητας των Κρητικών επιχειρήσεων και να ενημερώσει για το πώς ο ρόλος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μπορεί να προβεί καταλυτικός.

Εστιάζεται, στις επιχειρηματικές ανάγκες, στρατηγικές και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι τοπικές εταιρείες, αλλά και οι επιχειρηματίες, ώστε να προωθήσουν κάθε εμπορική συναλλαγή με τις ΗΠΑ και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εταιρείες και επιχειρηματίες που είτε δραστηριοποιούνται στον τομέα των εξαγωγών είτε επιθυμούν να τον αναπτύξουν, να προβούν, σε ξένες άμεσες επενδύσεις (FDI) στις ΗΠΑ καθώς και συνέργειες για επενδύσεις στην Κρήτη.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος) από τις 15:30 – 18:30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook