Εκ προιμίου η αποστολή των Χανίων στα Μέγαρα ήταν δύσκολη και λόγω δυναμικής του αντιπάλου αλλά και λόγω των βασικών απουσιών και της αποχής από τις προπονήσεις. Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά παρά την προσπάθεια της δεν απέφυγε την ήττα με 2-0 από τον Βύζαντα για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football League 2.

 

Οι Μεγαρείς με αυτήν τη νίκη μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης μέσα στην πρώτη τριάδα, ενώ για τον ΑΟΧ δεν άλαλξε κάτι ουσιαστικά αφού ηττήθηκε και η Χερσόνησος και ακολουθεί και το ξεκούραστο "τρίποντο" με τον Κεραυνό Κερατέας.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστή τον Ανδρίκο που τους οδήγησε ουσιαστικά στη νίκη ανοίγοντας το σκορ στο 30' με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο ΑΟΧ πάλεψε στη συνέχεια και πέτυχε γκολ με τον Πλουσή στο 56' αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ απόφαση που προκάλεσε διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Όκουε στο 85΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή σκοράροντας ξανά κόντρα στον ΑΟΧ αφού είχε πετύχει και στα Χανιά το δευτερο γκολ στη νίκη με 2-0 πάλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαμμής (Δωδεκανήσου)

Βύζας Μεγάρων: Σταυριανός, Ανδρίκος, Μουστάκης, Σκαφτούρος (61' Αθ. Γεωργακόπουλος), Ρωμαίδης, Α. Γεωργακόπουλος, Νταντάμης, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Όκουε, Μανωλιάδης.

ΑΟ Χανιά: Καλογεράκης, Μποχώνης, Ιασώνιδης, Τσεσμελής (66' Βασαδάκης), Τσάτσος, Πλουσής, Δρακάκης, Αντωνόπουλος, Κουλάκης, Βουρβαχάκης, Ραπτάκης.