Για μία ακόμη χρονιά ο Εργοτέλης αποκλείεται από την πρώτη φάση. Αυτή τη φορά από το νεοφώτιστο στην Football League 2 Αιγινιακό στα πέναλτι.

Η απόφαση του του Σίνισα Γκόγκιτς να αφήσει στο Ηράκλειο όλους τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες δεν βοήθησε σίγουρα την ομάδα η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-0 με γκολ του Πλατάκη ενώ ο μόνος που φανηκε να μπορεί να αντιδράσει ήταν ο Δωματάς,ο οποίος ισοφάρισε για τον Εργοτέλη στο 40\’.

Η κρητική ομάδα η οποία παρότι είχε τον έλεγχο από εκείνο το σημείο μέχρι και την λήξη δεν κατάφερε να σκοράρει με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λαμπίν στο 80’ και τα χαμένα τετ-α-τετ των Δωματά και Χαντί.

Ο Αιγινιακός έδειχνε να προσπαθεί να φτάσει το παιχνίδι στα πέναλτι κάτι που τελικά κατάφερε.Στη διαδικασία αυτή οι δυο τερματοφύλακες, Σακελαρίδης και Καβουσάκης είχαν από μια απόκρουση και εν τέλει ο νικητής κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι του Ουέλινγκτον (οριζόντιο δοκάρι).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός: Σακελαρίδης, Μητράκας, Αποστολίδης, Τασίδης, Αχαλινόπουλος, Σαββίδης, Μποταΐτης (86\’ Γιαουτζής), Προβατίδης, Κυρτέγος (56\’ Ραπτόπουλος), Πλατάκης (72\’ Έξαρχος), Ζούρκος.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης (67\’ Μπουχαλάκης), Ουέλινγκτον, Πλουσής (81\’ Τζανακάκης), Δωματάς, Λαμπίν, Ευαγγέλου (60\’ Χαντί).

Διαδικασία πέναλτι (6-5)

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Γεωργίου 0-1

Αποστολίδης 1-1

Χαντί 1-2

Μητράκας 2-2

Σαρρής απέκρουσε ο Σακελαρίδης

Σαββίδης απέκρουσε ο Καβουσάκης

Τζανακάκης 2-3

Έξαρχος 3-3

Λαμπίν 3-4

Προβατίδης 4-4

Δωματάς 4-5

Γιαουτζής 5-5

Ουέλινγκτον οριζόντιο δοκάρι και άουτ

Αχαλινόπουλος 6-5

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook