Ιδιαίτερες σχέσεις αναπτύχθηκαν μεταξύ Πλατανιά και ΟΦΗ από το μεταξύ τους παιχνίδι, την περασμένη Δευτέρα (22/10) στα Περιβόλια.

Πέρα από την ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τη χανιώτικη ομάδα για τη φιλοξενία της ο ΟΦΗ, παρέδωσε και τιμητική πλακέτα στους ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με μαντινάδες.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

"Οι καλές σχέσεις μεταξύ των Π.Α.Ε. Πλατανιάς και ΟΦΗ επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά την περασμένη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ, πέραν της ανακοίνωσης, αμέσως μετά τον αγώνα, με την οποία ευχαρίστησε για τη φιλοξενία την Π.Α.Ε. Πλατανιάς, προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση φιλίας, προσφέροντας πλακέτα με μαντινάδες και ευχές στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Ειδικότερα, η Π.Α.Ε. ΟΦΗ ευχήθηκε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων του Πλατανιά και του ΟΦΗ να αποτελέσει την «αρχή μιας φιλίας που θα έχει τα χαρακτηριστικά της κρητικής λεβεντιάς, μόνο θα μεγαλώνει».

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί την Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την ευγενική της πρωτοβουλία και τονίζει ότι και δικός της στόχος είναι η διατήρηση και η ενίσχυση των δεσμών φιλίας και σεβασμού, που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ των δύο σωματείων."


Λευτέρης Αντωνακάκης